Menu Close

ALBAWELD SHPK
Pajisje Saldimi - Aksesorë - Suport - Mirëmbajtje

AlbaWeld Shpk

Albaweld ka zgjedhur t`ju shërbejë me cilësi dhe produktivitet nëpërmjet shërbimeve dhe produkteve që kompania vë në dispozicion për industritë e përpunimit të metalit. Për përdoruesit që kërkojnë besueshmërinë dhe posedimin e teknologjisë më të re, Albaweld ka një gamë të gjerë produktesh të provuar dhe testuar paraprakisht.

Shërbim Cilësor

Në fushën e saldimit ne kombinojmë shërbimin dhe cilësinë e lartë për rritjen e produktivitetit.

Teknologji Bashkëkohore

AlbaWeld Shpk ofron pajisje saldimi të teknologjisë së fundit për të gjitha llojet e metaleve si dhe aksesorë të ndryshëm.

Garanci

Të gjitha pajisjet e saldimit që tregton AlbaWeld Shpk janë të markave më prestigjoze në treg dhe shoqerohen me garanci.

Asistencë & Suport

AlbaWeld Shpk ju vjen në ndihmë me suport dhe asistencë profesionale për pajisjet që tregton.

Produkte & Shërbime

AlbaWeld Shpk ofron një mori produktesh profesionale saldimi, aksesorë si dhe shërbime të ndryshme.
Albaweld shpk - aksesor saldimi te ndryshem

Aksesorë Saldimi

AlbaWeld Shpk disponon një larmi aksesorësh saldimi të ndryshëm. Mjafton të na kontaktoni dhe ne e kemi për ju.

Teknologji Bashkëkohore

AlbaWeld Shpk ofron asistencë profesionale për makineri të ndryshme saldimi nga staf të trajnuar dhe të specializuar.

Saldatriçe Profesionale

AlbaWeld Shpk është distributor zyrtar i markave më të njohura të saldatriçeve dhe ofron një gamë të gjerë makinerish saldimi cilësore dhe me garanci.

AlbaWeld Shpk
Partnerët Zyrtarë

5/5

Distributorët Tanë