Menu Close

AlbaWeld Shpk

Albaweld e ndodhur në Durrës është kompania e cila prezanton tekonologjinë më të sofistikuar për profesionistët e saldimit. Kompania është e pajisur me teknologji dhe zgjidhje që kënaqin teknikët dhe profesionistët e saldimit të çelikut dhe të cdolloj metali.

Proceset e saldimit janë standarde, ndaj dhe ne në këtë fushë kombinojmë saldimin me cilësi të lartë me një rritje të konsiderueshme të produktivitetit. Albaweld përdor programe sinergjike standarde, 36 prej të cilave për saldimin e çelikut me karbon. Ne ofrojmë për ju një grup shumë të pasur dhe të aftë për t’u përballur me shumë lloje të saldimit. 

Pajisjet tona punojnë me të gjitha materialet kryesore të mbushjes (teli i ngurtë / teli i përdredhur / hardfacing / brazing ..) dhe me gaze të ndryshme (CO2 / AR18% CO2 / Ar8% CO2 / Pa gaz ..). 

Albaweld i shërben tregut duke prezantuar partneritet dhe besnikëri me kompanitë ndërkombëtare si: Atikerweld, Carpano, Durma, Elco, Ferro, Magmaweld, Mechafin, Orbital-service, Sacit, Trafimet.

Partnerët Zyrtarë

Distributorët Tanë